10/08/2022 10/08/2022 Τον Ειδικό Φρουρό της Ομάδας ΔΙΑΣ και αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή στα 400 μ. Χρήστο Πετμεζά, ο οποίος κατέκτησε φέτος τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωμάτων Ασφαλείας στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, δέχθηκε την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022, στο Επισκοπείο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Ο Σεβασμιώτατος, υποδέχθηκε με χαρά τον παγκόσμιο πρωταθλητή...
10 Αυγούστου, 2022 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2022 - 16:29

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως συνεχάρη τον αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή Χρ. Πετμεζά

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως συνεχάρη τον αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή Χρ. Πετμεζά

Τον Ειδικό Φρουρό της Ομάδας ΔΙΑΣ και αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή στα 400 μ. Χρήστο Πετμεζά, ο οποίος κατέκτησε φέτος τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωμάτων Ασφαλείας στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, δέχθηκε την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022, στο Επισκοπείο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Ο Σεβασμιώτατος, υποδέχθηκε με χαρά τον παγκόσμιο πρωταθλητή και αφού τον συνεχάρη για τη διάκρισή του, εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς το πρόσωπό του, διότι, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, «έκανε περήφανη μαζί με όλη την Ελλάδα και την τοπική Εκκλησία της Δυτικής Θεσσαλονίκης, γέννημα – θρέμμα της οποίας τυγχάνει».

Από την πλευρά του ο Κορδελιώτης πρωταθλητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο τόσο για την τιμή της συνάντησης όσο και για το γενικότερο ενδιαφέρον και την πατρική αγάπη με την οποία τον περιβάλλει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πετμεζάς κατά την περσινή χρονιά, εν ώρα υπηρεσίας, έσπευσε να προσφέρει βοήθεια σε πολίτη που έχασε τις αισθήσεις του και κατάφερε με την εφαρμογή της μεθόδου Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), να τον επαναφέρει στη ζωή.

Για την πράξη του αυτή, -πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης-, τιμήθηκε από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων