02/07/2021 02/07/2021 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στα Διαβατά, τελέστηκε, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο τέλος, οι πρεσβείες των Αγίων Αναργύρων, να συντελέσουν στην αποδρομή της φονικής ασθένειας και προέτρεψε τους πιστούς να μιμηθούν τους Αγίους Αναργύρους στην ανιδιοτέλεια της αγάπης...
02 Ιουλίου, 2021 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2021 - 20:14

“Οι πρεσβείες των Αγίων Αναργύρων να συντελέσουν στην αποδρομή της πανδημίας”

Διαδώστε:
“Οι πρεσβείες των Αγίων Αναργύρων να συντελέσουν στην αποδρομή της πανδημίας”

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στα Διαβατά, τελέστηκε, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο τέλος, οι πρεσβείες των Αγίων Αναργύρων, να συντελέσουν στην αποδρομή της φονικής ασθένειας και προέτρεψε τους πιστούς να μιμηθούν τους Αγίους Αναργύρους στην ανιδιοτέλεια της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και στην αφοσίωση της τήρησης του θελήματος του Αγίου Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων