23/03/2020 23/03/2020 Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας συμμετέχοντας στη δοκιμασία και στον πειρασμό, τον οποίο αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο, τέλεσε την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνα στον ιαματικό και αθλοφόρο άγιο Παντελεήμονα στον ομώνυμο Ναό- ο οποίος διακρίνεται μεταξύ των άλλων για το φιλόκαλο διάκοσμό του –...
23 Μαρτίου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 21:24

Παράκληση στον Ιαματικό Άγιο Παντελεήμονα από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Παράκληση στον Ιαματικό Άγιο Παντελεήμονα από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας συμμετέχοντας στη δοκιμασία και στον πειρασμό, τον οποίο αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο, τέλεσε την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνα στον ιαματικό και αθλοφόρο άγιο Παντελεήμονα στον ομώνυμο Ναό- ο οποίος διακρίνεται μεταξύ των άλλων για το φιλόκαλο διάκοσμό του – στους Αμπελοκήπους.

Στην άδεια Εκκλησιά, με την νοερή παρουσία των αγίων και τη συμμετοχή του π. Νικηφόρου και του π. Γεωργίου και ενώ ο π. Αντώνιος ηδύμολπα και ικετευτικά απέδιδε την Παράκληση, ο Σεβασμιώτατος, μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ζήτησε την απομάκρυνση της ασθένειας και την «κολόβωση» των ημερών του πειρασμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων