26/03/2020 26/03/2020 Την Πέμπτη 26 Μαρτιου 2020, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στους Αμπελόκηπους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας τέλεσε την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνα στους Αγίους Αναργύρους, με σκοπό τη δέηση υπέρ των νοσούντων από την ασθένεια του κορονωΐου και της απαλλαγής όλων των ανθρώπων από τον πειρασμό που προκάλεσε η εμφάνιση της...
26 Μαρτίου, 2020 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 18:03

Παράκλησις στους Αγίους Αναργύρους για απαλλαγή απο την πανδημία

Διαδώστε:
Παράκλησις στους Αγίους Αναργύρους για απαλλαγή απο την πανδημία

Την Πέμπτη 26 Μαρτιου 2020, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στους Αμπελόκηπους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας τέλεσε την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνα στους Αγίους Αναργύρους, με σκοπό τη δέηση υπέρ των νοσούντων από την ασθένεια του κορονωΐου και της απαλλαγής όλων των ανθρώπων από τον πειρασμό που προκάλεσε η εμφάνιση της πρωτόγνωρης –για τις συνέπειές της – ασθένεια.

Ο π.Νικηφόρος Καλαϊτζίδης και ο π. Γεώργιος Πολυχρονιάδης, ο αρχιδιάκονος, πλαισίωσαν το Σεβασμιώτατο. Ο π. Αντώνιος Λεονταράς από το ψαλτήρι απέδωσε κατανυκτικά τον Παρακλητικό Κανόνα.

Η ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνα τελέστηκε με σκοπό να μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι της 4Ε και ραδιοφωνικά από τη «Λυδία τη Φιλιππησία».

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων