03/05/2022 26/05/2022 Στους ιδιαίτερους δεσμούς φιλίας που συνέδεαν τον μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα κάνει ιδιαίτερη μνεία στην ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, ένα θλιβερό μήνυμα σκιάζει την αναστάσιμη χαρά: η εκδημία του προσφιλούς, μακαριστού πια, Μητροπολίτη Δράμας...
03 Μαΐου, 2022 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 0:29

Πένθος στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως για τον μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο

Διαδώστε:
Πένθος στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως για τον μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο

Στους ιδιαίτερους δεσμούς φιλίας που συνέδεαν τον μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα κάνει ιδιαίτερη μνεία στην ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, ένα θλιβερό μήνυμα σκιάζει την αναστάσιμη χαρά: η εκδημία του προσφιλούς, μακαριστού πια, Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου. Ιδιαίτεροι δεσμοί φιλίας συνέδεαν το μακαριστό Αρχιερέα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Η Μητρόπολή μας συμμετέχει στο βαρύ πένθος, εύχεται ταπεινά για ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού κυρού Παύλου και κρατά ως πολύτιμο ενθύμιο τις ιεραποδημίες στα βουνά του Πόντου, τα πολλά χρόνια αδιάσειστης φιλίας, τη γόνιμη επικοινωνία για τα Εκκλησιαστικά θέματα, τη συμπόρευση και τους κοινούς αγώνες για τη Δόξα της Εκκλησίας του Χριστού.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας Παύλου!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων