03/10/2020 03/10/2020 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φεβρωνίας, το οποίο «φιλοξενείται» στο χώρο των Νέων Κοιμητηρίων του Φιλύρου ιερούργησε σήμερα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. «Ζούμε σε έναν κόσμο, που ενσταλάζοντας μεθοδικά το δηλητήριο της αμφισβήτησης και απιστίας, αρνείται τη Βασιλεία του Θεού», επεσήμανε στηλιτευτικά ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας. «Στην...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2020 - 17:28

Στον Ιερό Ναό Αγίας Φεβρωνίας ιερούργησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό Αγίας Φεβρωνίας ιερούργησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φεβρωνίας, το οποίο «φιλοξενείται» στο χώρο των Νέων Κοιμητηρίων του Φιλύρου ιερούργησε σήμερα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

«Ζούμε σε έναν κόσμο, που ενσταλάζοντας μεθοδικά το δηλητήριο της αμφισβήτησης και απιστίας, αρνείται τη Βασιλεία του Θεού», επεσήμανε στηλιτευτικά ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας. «Στην ιστορία της Εκκλησίας μας εκατομμύρια είναι οι μάρτυρες που επισφράγισαν με τη θυσία της ζωής τους την πίστη τους στη Βασιλεία του Θεού. Ήρθε η ώρα να ανανήψουμε, να εμπνευστούμε από το παράδειγμά τους και να τους μιμηθούμε».

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε δημοσίως τον κ.Ταρασίδη, ο οποίος μερίμνησε, καλύπτοντας τις οικονομικές δαπάνες για την ανέγερση του Ιερού Παρεκκλησίου. Ο κ.Ιωάννης Ταρασίδης προέβη στη συγκεκριμένη δωρεά αποσκοπώντας στην τιμή και στην εσαεί μνημόνευση της μακαριστής συζύγου του Φεβρωνίας.

Παρακολουθήστε σχετικά βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων