04/04/2020 04/04/2020 Όπως συμβαίνει στο σύνολο σχεδόν των Κοινωνικών Δομών της Μητρόπολής Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, έτσι και στην Ενορία του Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ η λειτουργία της Ενοριακής Τράπεζας Τροφίμων στηρίζεται στον εθελοντισμό ενοριτών μας. Σε αυτήν την κρίση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια των εθελοντών μας. Συγχρόνως, δεν μπορούμε να...
04 Απριλίου, 2020 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 12:44

Συλλογή τροφίμων για τους ενδεείς στη Συμπρωτεύουσα

Διαδώστε:
Συλλογή τροφίμων για τους ενδεείς στη Συμπρωτεύουσα

Όπως συμβαίνει στο σύνολο σχεδόν των Κοινωνικών Δομών της Μητρόπολής Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, έτσι και στην Ενορία του Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ η λειτουργία της Ενοριακής Τράπεζας Τροφίμων στηρίζεται στον εθελοντισμό ενοριτών μας. Σε αυτήν την κρίση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια των εθελοντών μας. Συγχρόνως, δεν μπορούμε να παραθεωρήσουμε και τις αυξημένες ανάγκες των συνανθρώπων μας που στηρίζονται στην βοήθειά μας.

Για το λόγο αυτό ξεκινά στην εν λόγω Ενορία καμπάνια με τον τίτλο #Μένουμε Σπίτι #Μένουμε Άνθρωποι με σκοπό να συλλέξουμε στο επόμενο διάστημα και εν όψη του Πάσχα τρόφιμα για τις ανάγκες συμπολιτών μας. Έτσι από το Σάββατο 4 Απριλίου θα δεχόμαστε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου κρέας, τυροκομικά, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, γάλα κ.α. με σκοπό να γίνει εφικτή η διανομή τους τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η διανομή των τροφίμων θα γίνει με απόλυτη τήρηση των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής και για τους εθελοντές μας, και για τους δικαιούχους, και για τα αγαθά που διανεμηθούν. Παρακαλούμε όλους, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να υπερβάλλουμε εαυτούς και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της αγάπης για να βιώσουμε αυτό το τόσο ιδιαίτερο φετινό Πάσχα, σαν Πάσχα της αληθινής Αγάπης, που είναι ο Χριστός μας!

Γίνονται δεκτά τρόφιμα καθημερινά 10-12 π.μ. και 6-7μ.μ. Πληροφορίες 2310696296, στις Σελίδες μας Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου και Τράπεζα Τροφίμων Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου (και μήνυμα), στα κινητά 6972370500 και 6973551515 και στο #ΜένουμεΆνθρωποι.

Ευχόμαστε ο Κύριός μας, που επέτρεψε αυτόν τον πειρασμό, να δώσει σε όλους μας μετάνοια, φώτιση και δύναμη να ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ τις δυσκολίες και σύντομα να δοξολογήσουμε και να προσκυνήσουμε, πάλι ΜΑΖΙ, την Αγία Του Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων