01/11/2020 01/11/2020 Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020,και ενώ είναι ήδη επιβεβλημένα τα περιοριστικά μέτρα ,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη ,στον οποίο φυλάσσεται το ιερό σκήνωμα του αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτη. Είναι έθος στην τοπική Εκκλησία της Νεαπόλεως την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου να τιμώνται...
01 Νοεμβρίου, 2020 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2020 - 13:34

Τίμησαν του Νεαπολίτες Νεομάρτυρες στη Μητρόπολη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Τίμησαν του Νεαπολίτες Νεομάρτυρες στη Μητρόπολη Νεαπόλεως

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020,και ενώ είναι ήδη επιβεβλημένα τα περιοριστικά μέτρα ,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη ,στον οποίο φυλάσσεται το ιερό σκήνωμα του αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτη.

Είναι έθος στην τοπική Εκκλησία της Νεαπόλεως την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου να τιμώνται οι άγιοι Νεαπολίτες Νεομάρτυρες.

Ο Σεβασμιώτατος ,στο κήρυγμά του , το οποίο παρατίθεται παρακάτω σε ηχητική μορφή, τόνισε με έμφαση και δυναμισμό ότι «την Ιστορία τη γράφουν οι χριστιανοί με την αγάπη τους και την προσευχή τους». Με τούτη τη φράση έδωσε, θα λέγαμε, το σύνθημα για την έναρξη του πνευματικού αγώνα που προσιδιάζει αυτήν την εποχή.

Ακούστε το κήρυγμά του: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων