31/10/2019 31/10/2019 Τη Σύναξη των τοπικών της αγίων: Γεωργίου του Νεαπολίτου, Θεοχάρους του Νεαπολίτου, Αθανασίου του Κουλακιώτου και Ακακίου του Ασβεστοχωρίτου εορτάζει η Ιερά Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως. Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στις 6 μ.μ. στην είσοδο του Ιερού Ναού θα πραγματοποιηθεί η...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 13:37

Τρεις Μητροπολίτες στη Σύναξη των τοπικών Αγίων της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Τρεις Μητροπολίτες στη Σύναξη των τοπικών Αγίων της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Τη Σύναξη των τοπικών της αγίων: Γεωργίου του Νεαπολίτου, Θεοχάρους του Νεαπολίτου, Αθανασίου του Κουλακιώτου και Ακακίου του Ασβεστοχωρίτου εορτάζει η Ιερά Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στις 6 μ.μ. στην είσοδο του Ιερού Ναού θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των ιερών Λειψάνων των Αγίων και ακολούθως θα ψαλεί Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 (7.30 π.μ.) θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Λιτάνευση των ιερών Λειψάνων στους κεντρικούς δρόμους της Νεάπολης. Θα ακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις στον περίβολο του Ιερού Ναού.

Στην ιερά πανήγυρη θα συμμετάσχουν μαζί με τον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας κ. Παντελεήμων καί Άρτης κ. Καλλίνικος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα τελούνται ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το Πρόγραμμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Συναξάρια των Τοπικών Αγίων – Ιερά Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων