15/03/2019 15/03/2019 Σε πολύ καλό κλίμα έλαβε χώρα σήμερα συνάντηση του Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο Μητροπολίτης κ. Αλέξιος υποδέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλή, με τον οποίο συνδέονται με μακρόχρονη φιλία. Ο κ. Αλέξιος ευχήθηκε η προεκλογική εκστρατεία του κ. Κουρουμπλή να κυλήσει κατ’ ευχήν ενώ...
15 Μαρτίου, 2019 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2019 - 22:14

Συνάντηση Μητρ. Νικαίας με τον Παν. Κουρουμπλή

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητρ. Νικαίας με τον Παν. Κουρουμπλή

Σε πολύ καλό κλίμα έλαβε χώρα σήμερα συνάντηση του Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο Μητροπολίτης κ. Αλέξιος υποδέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλή, με τον οποίο συνδέονται με μακρόχρονη φιλία. Ο κ. Αλέξιος ευχήθηκε η προεκλογική εκστρατεία του κ. Κουρουμπλή να κυλήσει κατ’ ευχήν ενώ συζήτησε μαζί του θέματα που απασχολούν τη μητροπολιτική κοινότητα. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του κ. Κουρουμπλή σε Νίκαια και Κορυδαλλό, όπου συναντήθηκε με τους δημάρχους των δήμων, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων