08/07/2022 08/07/2022 Η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος, βοηθός επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, ο οποίος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Πριν την απόλυση, ο Θεοφιλέστατος, αναφέρθηκε στον...
08 Ιουλίου, 2022 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 16:40

Τα ονομαστήρια του Επισκόπου Χριστιανουπόλεως

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Επισκόπου Χριστιανουπόλεως

Η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος, βοηθός επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, ο οποίος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Πριν την απόλυση, ο Θεοφιλέστατος, αναφέρθηκε στον Άγιο Προκόπιο και τον βίο του και ευχαρίστησε τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς, Νικαίας κ. Αλέξιο, οικείο ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως, και Πειραιώς κ. Σεραφείμ, για την παρουσία τους, καθώς και τους πιστούς που προσήλθαν για να του ευχηθούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων