01/09/2021 01/09/2021 Εκ του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Νικαίας ανακοινώνεται στην αγάπη των ευλαβών ενοριτών αλλά και των προσκυνητών του Ναού ότι την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου από τις 8.00 έως και τις 10.30 το βράδυ θα τελεσθεί βραδινή θεία Λειτουργία επί τη Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του θαυματουργού Αγίου Νεκτάριου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη. Στις Ιερές...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 20:29

Βραδινή Θεία Λειτουργία για την ανακομιδή λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Βραδινή Θεία Λειτουργία για την ανακομιδή λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

Εκ του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Νικαίας ανακοινώνεται στην αγάπη των ευλαβών ενοριτών αλλά και των προσκυνητών του Ναού ότι την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου από τις 8.00 έως και τις 10.30 το βράδυ θα τελεσθεί βραδινή θεία Λειτουργία επί τη Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του θαυματουργού Αγίου Νεκτάριου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη.

Στις Ιερές Ακολουθίες του Όρθρου αλλά και της Θείας Λειτουργίας θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος.
Θα τεθεί σε προσκύνηση και προς ευλογία τμήμα εκ των Αγίων Λειψάνων του Θαυματουργού Αγίου Νεκτάριου.

Οι ιερείς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο εύχονται καλό και ευλογημένο μήνα, εύφορο το νέο εκκλησιαστικό έτος για όλους μας, γεμάτο με τη γλυκιά παρουσία του Ιησού Χριστού και του προστάτου της ενορίας, Αγίου Νικολάου, και με τις ψυχές μας γεμάτες φως, χαμόγελο κι αγάπη!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων