19/10/2021 19/10/2021 Βραδινή Θεία Λειτουργία και ιερά παράκληση της Αγίας Ματρώνας της αομμάτου, του ογδόου στύλου της Ρωσικής Εκκλησίας, θα τελεστούν την Πέμπτη 21η Οκτωβρίου, στον ιστορικό Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νικαίας από τις 7.30 μέχρι τις 10.30 το βράδυ.  Σε προσκύνηση και ευλογία θα τεθεί τεμάχιο από τα Ιερά Λείψανα της Θαυματουργού Αγίας. «Αδελφοί...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2021 - 15:33

Βραδινή Θεία Λειτουργία και παράκληση στην Αγία Ματρώνα την αόμματη

Διαδώστε:
Βραδινή Θεία Λειτουργία και παράκληση στην Αγία Ματρώνα την αόμματη

Βραδινή Θεία Λειτουργία και ιερά παράκληση της Αγίας Ματρώνας της αομμάτου, του ογδόου στύλου της Ρωσικής Εκκλησίας, θα τελεστούν την Πέμπτη 21η Οκτωβρίου, στον ιστορικό Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νικαίας από τις 7.30 μέχρι τις 10.30 το βράδυ. 

Σε προσκύνηση και ευλογία θα τεθεί τεμάχιο από τα Ιερά Λείψανα της Θαυματουργού Αγίας.

«Αδελφοί μου», αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας του ναού στο facebook, «σε κάποια πνευματική κόρη της ή Αγία Ματρώνα της είπε με λύπη ότι δεν μπορεί να δει τη φυσική ομορφιά του κόσμου και αποκάλυψε τα εξής: «Ο Θεός μια φορά μου άνοιξε τα μάτια και μου έδειξε τον κόσμο και όλα τα δημιουργήματά του. Είδα τον ήλιο, τα άστρα στον ουρανό και όλα όσα υπάρχουν πάνω στη γη, την ομορφιά της, τα βουνά, τους ποταμούς, το πράσινο χορτάρι, τα λουλούδια, τα πουλιά». Από όλα όσα είδε εκείνη τη μία φορά, αγάπησε πολύ τα λουλούδια. Στην κηδεία της ζήτησε να φέρουν οι άνθρωποι αληθινά λουλούδια.

Αδελφοί μου, ας προσέλθουμε ευλαβικά να προσκυνήσουμε το Ιερό Λείψανο της Αγίας Ματρώνας να προσευχηθούμε και να εναποθέσουμε τα προβλήματά μας στην μεσιτεία της Οσίας, η Οποία αναλαμβάνει να τα λύσει , και όσοι εκ των αδελφών μας προσκυνητόν θέλουν ας φέρουν λουλούδια και να τα προσφέρουν στην Αγία μας.

Ας έρθουν να γνωρίσουν το ομορφότερο λουλούδι του κόσμου, ένα σπάνιο πολύχρωμο λουλούδι που, αν και δεν μπορούσε να δει, ομόρφυνε την πλάση με το μεθυστικό του άρωμα…. Ποιο ήταν αυτό;
Η Αγία Ματρώνα η αόμματη…».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων