03/09/2020 03/09/2020 Τον Σεβασμιώτατο ΜητροπολίτηΝικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως το πρωί της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. ο Πανελλαδικός Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Ξηράς Αντιστράτηγος Σταύρος Κουτρής με το νέο Δ.Σ. της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παραρτήματος Πρέβεζας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η παρουσίαση των μελών...
03 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2020 - 21:00

Η Ένωση Αποστράτων Στρατού Ξηράς στον Μητροπολίτη Πρεβέζης

Διαδώστε:
Η Ένωση Αποστράτων Στρατού Ξηράς στον Μητροπολίτη Πρεβέζης

Τον Σεβασμιώτατο ΜητροπολίτηΝικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως το πρωί της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. ο Πανελλαδικός Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Ξηράς Αντιστράτηγος Σταύρος Κουτρής με το νέο Δ.Σ. της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παραρτήματος Πρέβεζας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η παρουσίαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ενδυνάμωση στην επιτέλεση των νέων τους καθηκόντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων