09/02/2023 09/02/2023 Τον προστάτη της Άγιο Χαράλαμπο ετοιμάζεται να πανηγυρίσει η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης με την ίδια να ανακοινώνει, ωστόσο, ότι η προγραμματισμένη έλευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος στην πόλη της Πρέβεζας από 9 έως 12 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας αλλά και...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 14:22

Η Πρέβεζα τιμά τον Πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο

Διαδώστε:
Η Πρέβεζα τιμά τον Πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο

Τον προστάτη της Άγιο Χαράλαμπο ετοιμάζεται να πανηγυρίσει η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης με την ίδια να ανακοινώνει, ωστόσο, ότι η προγραμματισμένη έλευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος στην πόλη της Πρέβεζας από 9 έως 12 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας αλλά και λόγω εξαγγελθείσης απεργίας της Π.Ν.Ο. την 8η και 9η του μηνός.

Επομένως ακυρώνεται το ανακοινωθέν πρόγραμμα υποδοχής και παραμονής της Τιμίας Κάρας στην πόλη της Πρέβεζας. Το πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης του εφόρου και προστάτου Αγίου Χαραλάμπους θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ως εκ τούτου ο πανηγυρικός Εσπερινός θα τελεσθεί το απόγευμα της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30 μ.μ. ενώ το πρωί της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου θα τελεσθούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του πολιούχου μας στους δρόμους της πόλεως, ενώ το απόγευμα της κυριωνύμου ημέρας θα λάβει χώρα η αφιερωμένη στον πολιούχο μουσική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεώς μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων