30/08/2021 30/08/2021 Εγκάρδιες ευχές και ολόθερμα συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος. Ο Σεβασμιώτατος στο μήνυμά του ευχήθηκε “ο Τριαδικός Θεός μας και η Παναγία μας να τους συνοδεύουν με τη χάρη και την ευλογία Τους στην ακαδημαϊκή τους πορεία“. Συνεχάρη τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, οι...
30 Αυγούστου, 2021 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2021 - 21:28

Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Πρεβέζης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Πρεβέζης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Εγκάρδιες ευχές και ολόθερμα συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος στο μήνυμά του ευχήθηκε “ο Τριαδικός Θεός μας και η Παναγία μας να τους συνοδεύουν με τη χάρη και την ευλογία Τους στην ακαδημαϊκή τους πορεία“. Συνεχάρη τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια της προετοιμασίας στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και τα στήριξαν στον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα της κατάκτησης της γνώσης. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος, στο μήνυμά του, απευθύνθηκε και σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Σχολή, τονίζοντας, ότι η ζωή δεν εξαντλείται και δεν ολοκληρώνεται σε αυτή την εκπαιδευτική δοκιμασία αλλά συνεχίζεται με νέους δρόμους και όνειρα, τα οποία έχουν πολλές φορές μεγαλύτερη αξία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων