29/10/2021 29/10/2021 Η προστασία των θρησκευτικών μνημείων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Η κ. Μενδώνη στο πλαίσιο περιοδείας της στη Δυτική Ελλάδα, χθες παραβρέθηκε στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη παρουσία του Βουλευτή Πρέβεζας κ. Στέργιοου Γιαννάκη,...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2021 - 10:31

Τον Μητροπολίτη Πρεβέζης επισκέφθηκε η Υπουργός Πολιτισμού

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Πρεβέζης επισκέφθηκε η Υπουργός Πολιτισμού

Η προστασία των θρησκευτικών μνημείων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η κ. Μενδώνη στο πλαίσιο περιοδείας της στη Δυτική Ελλάδα, χθες παραβρέθηκε στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη παρουσία του Βουλευτή Πρέβεζας κ. Στέργιοου Γιαννάκη, του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νικόλαου Γεωργάκου και της Προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας κ. Ανθής Αγγέλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων