03/01/2023 03/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023,  στο Επισκοπικό Μέγαρο τους μαθητές των Λυκείων της Μητροπόλεως, που διακρίθηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις κατά το σχολικό έτος 2021-2022. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους μαθητές τους συνεχάρη για την επιτυχία τους, τους ευχήθηκε καλές σπουδές και τους προέτρεψε να επιμένουν στην υλοποίηση...
03 Ιανουαρίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2023 - 20:02

Βράβευση των μαθητών της Μητρόπολης Πρεβέζης που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Διαδώστε:
Βράβευση των μαθητών της Μητρόπολης Πρεβέζης που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023,  στο Επισκοπικό Μέγαρο τους μαθητές των Λυκείων της Μητροπόλεως, που διακρίθηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους μαθητές τους συνεχάρη για την επιτυχία τους, τους ευχήθηκε καλές σπουδές και τους προέτρεψε να επιμένουν στην υλοποίηση των στόχων τους, να διεκδικούν τα όνειρά τους με ήθος και αξιοπρέπεια έχοντας την ευλογία του Θεού σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος επέδωσε στους μαθητές αναμνηστικό δώρο και Έπαινο προς επιβράβευση του πνευματικού μόχθου και των αρίστων επιδόσεών τους στις εξετάσεις.

Συγχαρητήρια και ευχές απηύθηνε και στους γονείς των μαθητών που παρευρέθησαν στην τελετή βράβευσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων