30/06/2022 30/06/2022 Για δεύτερη φορά επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολή Ξάνθης κλιμάκιο του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών-Οπτομετρών, με επικεφαλής τη Διευθύντρια του ΚΕΣΟ Κα Μαίρη Πίνη, τους οποίους συνόδευε ο εν Ξάνθη εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών-Οπτομετρών κ Ευάγγελος Τουμπάρης. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε χθες την Μονάδα Φροντίδος Ηλικιωμένων “Ο...
30 Ιουνίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2022 - 22:02

Δεύτερη επίσκεψη του ΚΕΣΟ της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Δεύτερη επίσκεψη του ΚΕΣΟ της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Μητρόπολη Ξάνθης

Για δεύτερη φορά επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολή Ξάνθης κλιμάκιο του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών-Οπτομετρών, με επικεφαλής τη Διευθύντρια του ΚΕΣΟ Κα Μαίρη Πίνη, τους οποίους συνόδευε ο εν Ξάνθη εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών-Οπτομετρών κ Ευάγγελος Τουμπάρης.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε χθες την Μονάδα Φροντίδος Ηλικιωμένων “Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ” της Ιεράς Μητροπόλεώς καθώς και το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης και παρέδωσε στους τροφίμους που είχαν εξεταστεί στην πρώτη επίσκεψη προ ολίγων εβδομάδων, τα νέα γυαλιά οράσεως.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε εκ προσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονος ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Σωφρόνιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων