21/03/2020 21/03/2020 Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, κα. Έλενα Ροφαέλα, προς την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθη και Περιθεωρίου όπου αναφέρει:  “Σύσσωμο το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, πράττουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και προετοιμασία του Νοσοκομείου μας, για την ορθή διαχείριση και αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων για...
21 Μαρτίου, 2020 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2020 - 15:09

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στην Ι.Μ. Ξάνθης

Διαδώστε:
Ευχαριστήρια ανακοίνωση στην Ι.Μ. Ξάνθης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, κα. Έλενα Ροφαέλα, προς την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθη και Περιθεωρίου όπου αναφέρει: 

“Σύσσωμο το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, πράττουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και προετοιμασία του Νοσοκομείου μας, για την ορθή διαχείριση και αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων για όλους συνθηκών, την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και κυρίως την άριστη και αποτελεσματική νοσηλεία των συμπολιτών μας που θα νοσήσουν από τον ιό covid -19.
Στον αγώνα μας αυτό, αρωγός η Μητρόπολη Ξάνθης και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κ. Παντελεήμων που εκτός από την αδιάλειπτα προσευχή και την πνευματική στήριξη όλων των κατοίκων της περιοχής, προσέφεραν μια θερμική κάμερα υπέρυθρων που θα συμβάλλει αποτελεσματικά στον έγκυρο εντοπισμό εμπύρετων περιστατικών.

Όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, η διοίκηση και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε δημοσίως και από καρδιάς για την πολύτιμη συνεισφορά”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων