01/02/2020 01/02/2020 Συνεχίστηκε και για το μήνα Ιανουάριο του 2020 το πρόγραμμα διανομής τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τα Super Market “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”. Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου κλιμάκιο ιερέων της Μητροπόλεως με επικεφαλής τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Δημήτριο Συρόπουλο μαζί με προσωπικό του τοπικού Super Market “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”, διένειμαν 100...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:03

Φιλανθρωπική δράση στη Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική δράση στη Μητρόπολη Ξάνθης

Συνεχίστηκε και για το μήνα Ιανουάριο του 2020 το πρόγραμμα διανομής τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τα Super Market “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου κλιμάκιο ιερέων της Μητροπόλεως με επικεφαλής τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Δημήτριο Συρόπουλο μαζί με προσωπικό του τοπικού Super Market “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”, διένειμαν 100 δέματα με τρόφιμα σε ισάριθμους δικαιούχους συμπολίτες μας, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως. Η δράση θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων