01/09/2021 01/09/2021 Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνεχάρη τους υποψηφίους, οι οποίοι πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τους εύχεται πλούσια έμπνευση παρά Θεού και καλή πρόοδο στις σπουδές τους. Ο Σεβασμιώτατος σημειώνει στο μήνυμά του, ότι η χαρά της επιτυχίας δεν είναι μόνο δική τους, αλλά γίνεται χαρά και για...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 21:20

Ξάνθης: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Διαδώστε:
Ξάνθης: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνεχάρη τους υποψηφίους, οι οποίοι πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τους εύχεται πλούσια έμπνευση παρά Θεού και καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Ο Σεβασμιώτατος σημειώνει στο μήνυμά του, ότι η χαρά της επιτυχίας δεν είναι μόνο δική τους, αλλά γίνεται χαρά και για τους οικείους τους, οι οποίοι μόχθησαν μαζί τους στον αγώνα τους. Ικανοποίηση πρέπει να νιώθουν και οι καθηγητές τους, οι οποίοι είδαν τους κόπους της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μέσα στις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, να δίδουν καρπούς. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε δύναμη σε όσους υποψηφίους δεν τα κατάφεραν την φετινή χρονιά και τους παρότρυνε να είναι οπλισμένοι με υπομονή και επιμονή για την επιτυχία και να μην παραιτούνται από τα όνειρά τους έχοντας πίστη στις δυνατότητές τους και ελπίδα στον Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων