24/03/2020 24/03/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου ανακοινώνει ότι από σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, και μέχρι νεωτέρας, οι τρόφιμοι του Συσσιτίου στο “τραπέζι της αγάπης” της Ιεράς Μητροπόλεως, δεν χρειάζεται να προσέρχονται επί τόπου για να το λάβουν, αλλά αυτό θα τους διανέμεται κατ’ οίκον σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης μέσω του προγράμματος “Βοήθεια...
24 Μαρτίου, 2020 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2020 - 11:49

Με αλλαγές συνεχίζεται το συσσίτιο στην Ι.Μ. Ξάνθης

Διαδώστε:
Με αλλαγές συνεχίζεται το συσσίτιο στην Ι.Μ. Ξάνθης

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου ανακοινώνει ότι από σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, και μέχρι νεωτέρας, οι τρόφιμοι του Συσσιτίου στο “τραπέζι της αγάπης” της Ιεράς Μητροπόλεως, δεν χρειάζεται να προσέρχονται επί τόπου για να το λάβουν, αλλά αυτό θα τους διανέμεται κατ’ οίκον σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης μέσω του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”. 

Επίσης ανακοινώνεται ότι οι εθελόντριες του “τραπεζιού της αγάπης” θα παραμείνουν στο σπίτι τους, μέχρι νεωτέρας, για προληπτικούς λόγους.

Το τραπέζι της αγάπης με μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων και σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, θα συνεχίσει απρόσκοπτα της λειτουργία του, υπηρετώντας τις ανάγκες των ενδεών αδελφών μας ακόμη και μέσα στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων