19/09/2022 19/09/2022 Το μήνυμά του για την έναρξη της νέας Κατηχητικής χρονιάς εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων. «Στο ξεκίνημα της νέας Κατηχητικής χρονιάς ως πνευματικός Πατέρας βρίσκομαι κοντά σας με την προσευχή μου, συνοδοιπόρος στον όμορφο δρόμο που από σήμερα πορεύεσθε.  Οι νεανικές συντροφιές ανοίγουν σήμερα τις πύλες τους για να σας υποδεχθούν με αγάπη....
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2022 - 16:40

Μήνυμα Μητροπολίτη Ξάνθης για την νέα Κατηχητική χρονιά

Διαδώστε:
Μήνυμα Μητροπολίτη Ξάνθης για την νέα Κατηχητική χρονιά

Το μήνυμά του για την έναρξη της νέας Κατηχητικής χρονιάς εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων.

«Στο ξεκίνημα της νέας Κατηχητικής χρονιάς ως πνευματικός Πατέρας βρίσκομαι κοντά σας με την προσευχή μου, συνοδοιπόρος στον όμορφο δρόμο που από σήμερα πορεύεσθε.  Οι νεανικές συντροφιές ανοίγουν σήμερα τις πύλες τους για να σας υποδεχθούν με αγάπη. Η κατήχηση έχει επιδιώξει να θερμάνει την σχέση μας με τον Θεό, τη γνωριμία με τους θησαυρούς της πίστεώς μας, την καλλιέργεια της αγάπης και φιλίας με τους συνανθρώπους μας, το σεβασμό για τη φύση και όλη την πάγκαλη δημιουργία του Θεού», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Παρακάτω όλο το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων