05/09/2019 05/09/2019 Η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου συμμετέχει για μία ακόμα χρονιά στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης, με Έκθεση Παλαιάς Φωτογραφίας που λειτουργεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης και είναι αφιερωμένη στα 100 Χρόνια από τη Απελευθέρωση της πόλης. Η Έκθεση αποτελεί συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως με το Δ΄Σ.Σ. Και το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, με την αρωγή του...
05 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:14

Ο Μητρ.Ξάνθης στην Έκθεση Παλαιάς Φωτογραφίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Ξάνθης στην Έκθεση Παλαιάς Φωτογραφίας

Η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου συμμετέχει για μία ακόμα χρονιά στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης, με Έκθεση Παλαιάς Φωτογραφίας που λειτουργεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης και είναι αφιερωμένη στα 100 Χρόνια από τη Απελευθέρωση της πόλης.

Η Έκθεση αποτελεί συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως με το Δ΄Σ.Σ. Και το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, με την αρωγή του Δήμου Ξάνθης και της Π.Ε. Ξάνθης. Οι φωτογραφικές συλλογές που εκτίθενται είναι προσφορά των συλλεκτών Αναστασίου Τεφρωνίδη και Εμμανουήλ Χούμα, ενώ τα κειμήλια εποχής που εκθέτει το Δ΄Σ.Σ. Αποτελούν προσφορά του συλλέκτη και Αξ/κου εν Αποστρατεία κ. Νικόλτσιου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων