27/09/2022 27/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων επισκέφτηκε το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη των Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλο  Γ’,  δεχόμενος ευχές και ευλογίες. Επίσης στο πλαίσιο της προσκυνηματικής του επίσκεψης στα Ιεροσόλυμα, ο Σεβασμιώτατος , συλλειτούργησε μετά του Καθηγουμένου του Πανσέπτου Θεομητορικού Μνήματος στη Γεθσημανή, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
27 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2022 - 11:58

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ξάνθης επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων επισκέφτηκε το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη των Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλο  Γ’,  δεχόμενος ευχές και ευλογίες.

Επίσης στο πλαίσιο της προσκυνηματικής του επίσκεψης στα Ιεροσόλυμα, ο Σεβασμιώτατος , συλλειτούργησε μετά του Καθηγουμένου του Πανσέπτου Θεομητορικού Μνήματος στη Γεθσημανή, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ και τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων