13/05/2022 13/05/2022 Ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, τιμώντας την Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτών, επισκέφθηκε χθες το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου τέλεσε αρτοκλασία. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους νοσηλευτές, τους ιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, των οποίων το έργο εξήρε, αφού αυτό, ειδικά τα τελευταία έτη τελείται υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, με μοναδικό σκοπό τη φροντίδα...
13 Μαΐου, 2022 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2022 - 16:28

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης για την Ημέρα νοσηλευτών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ξάνθης για την Ημέρα νοσηλευτών

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, τιμώντας την Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτών, επισκέφθηκε χθες το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου τέλεσε αρτοκλασία.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους νοσηλευτές, τους ιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, των οποίων το έργο εξήρε, αφού αυτό, ειδικά τα τελευταία έτη τελείται υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, με μοναδικό σκοπό τη φροντίδα των πασχόντων συνανθρώπων μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων