01/09/2019 01/09/2019 Το απόγευμα της 29ης Αυγούστου, ημέρας που η Ξάνθη εορτάζει τον Πολιούχο της Τίμιο Πρόδρομο, η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου διοργάνωσε Εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης κατά την οποία παρουσιάστηκε ο επετειακός τόμος που εξέδοσε σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης με την ευκαιρία της Εκατονταετηρίδας της απελευθερώσεως της Ξάνθης 1919-2019. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία...
01 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:50

Παρουσίαση επετειακού τόμου στην Ξάνθη

Διαδώστε:
Παρουσίαση επετειακού τόμου στην Ξάνθη

Το απόγευμα της 29ης Αυγούστου, ημέρας που η Ξάνθη εορτάζει τον Πολιούχο της Τίμιο Πρόδρομο, η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου διοργάνωσε Εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης κατά την οποία παρουσιάστηκε ο επετειακός τόμος που εξέδοσε σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης με την ευκαιρία της Εκατονταετηρίδας της απελευθερώσεως της Ξάνθης 1919-2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Σεβ. Μητροπολίτες Κυθήρων κ. Σεραφείμ και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων