21/02/2021 21/02/2021 Μέσα στους εγκλεισμούς που βιώνουμε καθημερινά ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός συνέβη σήμερα, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης και κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις διάκονο χειροτονία του μοναχού Δημητρίου Ναλμπάντη , Θεολόγου και...
21 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:06

Χειροτονία διακόνου από τον Μητροπολίτη Ξάνθης

Διαδώστε:
Χειροτονία διακόνου από τον Μητροπολίτη Ξάνθης

Μέσα στους εγκλεισμούς που βιώνουμε καθημερινά ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός συνέβη σήμερα, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης και κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις διάκονο χειροτονία του μοναχού Δημητρίου Ναλμπάντη , Θεολόγου και πτυχιούχου Χρηματοοικονομικών.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του καλωσόρισε το νέο κληρικό και τον νουθέτησε με λόγους διδακτικούς , ενισχυτικούς και πνευματικούς.

Τον οικείο ποιμενάρχη πλαισίωσαν οι ιερείς του Ι. Μητροπολιτικού ναού , αρχιμ Ιωακείμ Μούκανος, Ιεροκήρυκας της Ι. Μ. και προϊστάμενος του ναού και ο Πρεσβ. π.Σταύρος Πάλλης εφημέριος.

Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα υγείας όπως προβλέπουν οι Κ.Υ.Α.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων