14/06/2019 14/06/2019 Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της ιερής εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πιστού αντίγραφου του Μανταμάδου στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γκιώνας  παρουσία του μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα πλειάδας κληρικών και πιστών. Η τελετή της υποδοχής έγινε στον προαυλειο χωρο του ναού και στη συνεχεια ακολούθησε πανηγυρικος εσπερινός παρουσία του δωρητή της εικόνας κ.Ηλία Μπάνη από την Μυτιλήνη...
14 Ιουνίου, 2019 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2019 - 14:36

Υποδοχή και ενθρόνιση της εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ακριβές αντιγράφου του Μανταμάδου στην Γκιώνα Ξάνθη

Διαδώστε:
Υποδοχή και ενθρόνιση της εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ακριβές αντιγράφου του Μανταμάδου στην Γκιώνα Ξάνθη

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της ιερής εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πιστού αντίγραφου του Μανταμάδου στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γκιώνας  παρουσία του μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα πλειάδας κληρικών και πιστών.

image2.jpeg

Η τελετή της υποδοχής έγινε στον προαυλειο χωρο του ναού και στη συνεχεια ακολούθησε πανηγυρικος εσπερινός παρουσία του δωρητή της εικόνας κ.Ηλία Μπάνη από την Μυτιλήνη ο οποίος έφτασε στην εκκλησία κρατώντας το εικόνισμα το οποίο θα παραμείνει για πάντα στο ναό.

image3.jpeg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων