07/04/2020 07/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Πέτρας και Χερρονήσου θέλοντας, κατά την δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας να στηρίξει εμπράκτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων της περιφερείας της, έλαβε και την πρωτοβουλία να κατασκευάσει υφασμάτινες μάσκες, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Όσες ή όσοι έχουν γνώση...
07 Απριλίου, 2020 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 21:55

Η Ι.Μ. Πέτρας και Χερρονήσου αρωγός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Πέτρας και Χερρονήσου αρωγός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η Ιερά Μητρόπολις Πέτρας και Χερρονήσου θέλοντας, κατά την δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας να στηρίξει εμπράκτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων της περιφερείας της, έλαβε και την πρωτοβουλία να κατασκευάσει υφασμάτινες μάσκες, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Όσες ή όσοι έχουν γνώση κοπτικής-ραπτικής και επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή της Τοπικής Εκκλησίας, μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Τίτο, στο τηλ. 6944721948, για να λάβουν σχετικές πληροφορίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων