02/07/2022 02/07/2022 Το Σάββατο, 2 Ιουλίου, γιορτάζουμε τη Σύναξη της εκ Κυθήρων αγίας και θαυματουργού Εικόνας της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας της Παντανάσσης, της επονομαζομένης «Ορφανής», επί τη επανόδω αυτής στην Ιερά Μονή Αγκαράθου. Επ’ αυτού του γεγονότος, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως,...
02 Ιουλίου, 2022 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 12:38

Η Σύναξη της εν τη Ιερά Μονή Αγκαράθου Παναγίας της «Ορφανής»

Διαδώστε:
Η Σύναξη της εν τη Ιερά Μονή Αγκαράθου Παναγίας της «Ορφανής»

Το Σάββατο, 2 Ιουλίου, γιορτάζουμε τη Σύναξη της εκ Κυθήρων αγίας και θαυματουργού Εικόνας της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας της Παντανάσσης, της επονομαζομένης «Ορφανής», επί τη επανόδω αυτής στην Ιερά Μονή Αγκαράθου. Επ’ αυτού του γεγονότος, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, εκζητώντας από την ιερά και σεβασμία Εικόνα της Παναγίας, που φυλάσσεται στην Μονή της Μετανοίας του, την προστασία, την χάρη και τις πρεσβείες Της προς τον Πανάγαθο Θεό, υπέρ πάντων ημών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων