02/12/2022 02/12/2022 Κατά την διατεταγμένη εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Δεκεμβρίου, η Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου. Οι Ιερές Ακολουθίες του Μικρού Αποδείπνου, του Εσπερινού μετά της Λιτής, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκαν εν κατανύξει, χοροστατούντος του Μητροπολίτου...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2022 - 11:13

Ιερά Αγρυπνία για τον Όσιο Πορφύριο στον Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγιάς

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για τον Όσιο Πορφύριο στον Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγιάς

Κατά την διατεταγμένη εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Δεκεμβρίου, η Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Οι Ιερές Ακολουθίες του Μικρού Αποδείπνου, του Εσπερινού μετά της Λιτής, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκαν εν κατανύξει, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου.

Η Ιερά Αγρυπνία ολοκληρώθηκε περί την 12.30΄ πρωινή της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων