24/12/2021 24/12/2021 Η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων, ο Εσπερινός και καθεξής η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου τελέσθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, το πρωί της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου. Μετά το πέρας των Ακολουθίων, τον Σεβασμιώτατο επεσκέφθησαν τα μέλη της Φιλαρμονικής Νεαπόλεως που, με την...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2021 - 16:23

Κάλαντα από τη Φιλαρμονική Νεαπόλεως στον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου

Διαδώστε:
Κάλαντα από τη Φιλαρμονική Νεαπόλεως στον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου

Η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων, ο Εσπερινός και καθεξής η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου τελέσθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, το πρωί της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου.

Μετά το πέρας των Ακολουθίων, τον Σεβασμιώτατο επεσκέφθησαν τα μέλη της Φιλαρμονικής Νεαπόλεως που, με την βοήθεια του Αρχιμουσικού κ. Νεκταρίου Αρακαδάκη, απέδωσαν όμορφα χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και τραγούδια, δίδοντας νότα αισιοδοξίας και ελπίδος ενόψει των Εορτών του Δωδεκαημέρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων