05/04/2020 05/04/2020 Το εσπέρας της Παρασκευής Ε΄ Εβδομάδος Νηστειών, 3 Απριλίου, τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, άνευ εκκλησιάσματος, η Ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου κατά την τυπική τάξη του Τριωδίου. Οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου εψάλησαν με την Ακολουθία του Όρθρου και ακολούθησε η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου. Η Αγρυπνία μεταδόθηκε...
05 Απριλίου, 2020 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2020 - 17:46

Μητρ. Πέτρας: “Η Υπέρμαχος Στρατηγός να μας δίνει κουράγιο”

Διαδώστε:
Μητρ. Πέτρας: “Η Υπέρμαχος Στρατηγός να μας δίνει κουράγιο”

Το εσπέρας της Παρασκευής Ε΄ Εβδομάδος Νηστειών, 3 Απριλίου, τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, άνευ εκκλησιάσματος, η Ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου κατά την τυπική τάξη του Τριωδίου.

Οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου εψάλησαν με την Ακολουθία του Όρθρου και ακολούθησε η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου.

Η Αγρυπνία μεταδόθηκε ζωντανά για τους ευσεβείς χριστιανούς από την ραδιοφωνική συχνότητα 90,1 Fm, αλλά και διαδικτυακά (μπορείτε να βρείτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο στην Ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου).

Με το πέρας των Ακολουθιών ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η Μεγάλη μας Παναγία, η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους μας να μας δίδει δύναμη και κουράγιο και να στέκεται προστάτης και συμπαραστάτης μας στην εξάλειψη της λοιμώδους ασθενείας που ταλαιπωρεί ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η Ιερά Αγρυπνία ολοκληρώθηκε περί ώραν 12.30 πρωινή του Σαββάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων