12/12/2019 12/12/2019 Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, με την ευκαιρία της Εορτής των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6.30΄ μ.μ., στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αγίου Νικολάου. Το πρόγραμμα της Εκδήλωσης περιλαμβάνει επίκαιρα Παραδοσιακά Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Χορωδία της...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 12:37

Μουσική εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, με την ευκαιρία της Εορτής των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6.30΄ μ.μ., στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αγίου Νικολάου.

Το πρόγραμμα της Εκδήλωσης περιλαμβάνει επίκαιρα Παραδοσιακά Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Χορωδία της Σχολής, υπό τη διεύθυνση του Μουσικολογιωτάτου Άρχοντα Υμνωδού της Μ.τ.Χ.Ε. και Διευθυντή της Σχολής κ. Αντωνίου Πλαΐτη.

Η παρουσίαση και ο σχολιασμός των Καλάντων θα γίνει από τον κ. Χαράλαμπο Τσερκέζη, Λαμπαδάριο του Αγίου Μηνά Ηρακλείου.

Στο τέλος της εκδηλώσεως θα γίνει η απονομή των Διπλωμάτων και των Πτυχίων της Σχολής, περιόδου 2018-2019, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων