28/06/2019 28/06/2019 Την Πέμπτη 27 Ιουνίου το εσπέρας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος παρευρέθη στην τελετή αποφοίτησης του Γενικού Λυκείου Νεαπόλεως. Με μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Σχολείου, η Διευθύντρια κ. Μαρία Κωστάκη και οι Καθηγητές αποχαιρέτησαν τους μαθητές της Γ’ τάξεως του Λυκείου που ετοιμάζονται να ανέλθουν στην επόμενη...
28 Ιουνίου, 2019 - 14:55

Ο Μητρ. Πέτρας στην τελετή αποφοίτησης του Γενικού Λυκείου Νεάπολης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Πέτρας στην τελετή αποφοίτησης του Γενικού Λυκείου Νεάπολης

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου το εσπέρας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος παρευρέθη στην τελετή αποφοίτησης του Γενικού Λυκείου Νεαπόλεως.

Με μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Σχολείου, η Διευθύντρια κ. Μαρία Κωστάκη και οι Καθηγητές αποχαιρέτησαν τους μαθητές της Γ’ τάξεως του Λυκείου που ετοιμάζονται να ανέλθουν στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους Καθηγητές, μαθητές και γονείς. Συνεχάρη δε τους Καθηγητές και τους μαθητές διότι κατόρθωσαν να καλλιεργήσουν μεταξύ των παραδειγματική διαγωγή και αξιοζήλευτη εμπιστοσύνη, που στο συγκεκριμένο Σχολείο έχει γίνει τρόπος ζωής. Διότι ο σκοπός ενός δημόσιου εκπαιδευτικού ιδρύματος δεν είναι να παρέχει μόνο εκπαίδευση αλλά και παιδεία.

Εν συνεχεία, επέδωσε τους απολυτήριους τίτλους σπουδών στους μαθητές και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, στους επιτυχόντες και μη των πανελληνίων εξετάσεων, δίδοντάς τους θάρρος να αγωνίζονται για να βγαίνουν πάντοτε νικητές στις δοκιμασίες της ζωής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων