06/02/2021 06/02/2021 Το πρωί της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου τον Σεβ. Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου ο νέος Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λασιθίου κ. Νικόλαος Μητσιογιάννης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου κ. Κωνσταντίνο Γεροδήμο. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με τον νέο Διευθυντή της Π.Υ. κ....
06 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2021 - 15:29

Ο νέος Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λασιθίου στον Μητρ. Πέτρας

Διαδώστε:
Ο νέος Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λασιθίου στον Μητρ. Πέτρας

Το πρωί της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου τον Σεβ. Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου ο νέος Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λασιθίου κ. Νικόλαος Μητσιογιάννης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου κ. Κωνσταντίνο Γεροδήμο.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με τον νέο Διευθυντή της Π.Υ. κ. Μητσιογιάννη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Διευθυντής με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή, τονίζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων