29/11/2022 29/11/2022 Στο κατάμεστο Κινηματοθέατρο «Rex» της πόλεως Αγίου Νικολάου παρευρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου ο  Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, ο οποίος παρακολούθησε την Τελετή Ορκωμοσίας και Απονομής Πτυχίων των 142 αποφοιτησάντων της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης που εδρεύει στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Την εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμά της προς...
29 Νοεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2022 - 21:48

Ο Πέτρας και Χερρονήσου στην ορκωμοσία των αποφοίτων της Α.Σ.Τ.Ε.Κ.

Διαδώστε:
Ο Πέτρας και Χερρονήσου στην ορκωμοσία των αποφοίτων της Α.Σ.Τ.Ε.Κ.

Στο κατάμεστο Κινηματοθέατρο «Rex» της πόλεως Αγίου Νικολάου παρευρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου ο  Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, ο οποίος παρακολούθησε την Τελετή Ορκωμοσίας και Απονομής Πτυχίων των 142 αποφοιτησάντων της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης που εδρεύει στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Την εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμά της προς τους παρευρισκομένους η Διευθύντρια του εκπαιδευτικού προσωπικού της Σχολής κα Βανέσσα Σημαντηράκη, η οποία μετέφερε το μήνυμα της Υφυπουργού Τουρισμού κας Σοφίας Ζαχαράκη επί τη αποφοιτήσει των σπουδαστών.

Το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ο οποίος απευθύνοντας χαιρετισμό στους νέους επαγγελματίες στον χώρο του Τουρισμού ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην τελετή της απονομής των πτυχίων των σπουδαστών της Α.Σ.Τ.Ε.Κ. και τους ευχόμαστε να έχουν μία καλή σταδιοδρομία. Το πτυχίο που λαμβάνετε σήμερα στα χέρια σας αγαπητά μας παιδιά ελπίζουμε να έχει την ανταπόκριση των σπουδών που έχουν υλοποιήσει σε αυτή τη Σχολή.

Εκείνο το οποίο όλοι θα ήθελα να προσπαθήσουμε είναι η Σχολή αυτή να έχει την θέση που της αξίζει και αν συνεργαστούμε όλοι μαζί, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το επιτύχουμε.

Παιδιά μου, με το κεφάλι πάντα ψηλά να προχωράτε για να κατακτήσετε όλα όσα επιθυμεί η ψυχή και η καρδιά σας!».

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιος Ζερβός ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος κ. Γεώργιος Πελεκανάκης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης κ. Γεώργιος Σφακιανάκης, Διευθυντές ξενοδοχείων και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Πεπόνης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράδοση των πτυχίων στους σπουδαστές της Σχολής, από τους οποίους οι δύο πρώτοι αριστούχοι έλαβαν χρηματικό βραβείο 2.000 Ευρώ έκαστος, χορηγία της οικογένειας Σπανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων