28/05/2022 28/05/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Σταύρος Σπανουδάκης. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Σπανουδάκη για την προαγωγή του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα αυξημένα του καθήκοντα, προτρέποντάς τον παράλληλα...
28 Μαΐου, 2022 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 17:24

Στον Μητροπολίτη Πέτρας ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Πέτρας ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Σταύρος Σπανουδάκης.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Σπανουδάκη για την προαγωγή του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα αυξημένα του καθήκοντα, προτρέποντάς τον παράλληλα να συνεχίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να στέκεται πάντοτε στο πλευρό και στην υπηρεσία του πολίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων