11/03/2022 11/03/2022 Το θέμα της επόμενης προγραμματισμένης ομιλίας στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου αφορά στις σκέψεις και τους προβληματισμούς των γονέων σχετικά με την ανατροφή των παιδιών. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 15 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ., μέσω της σελίδας της Ιεράς Μητρόπολης στο Facebook (δεν απαιτείται λογαριασμός στο Facebook...
11 Μαρτίου, 2022 - 11:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2022 - 11:35

Σχολή Γονέων: Μεγαλώνοντας με τα παιδιά μας: Σκέψεις και προβληματισμοί για τους γονείς

Διαδώστε:
Σχολή Γονέων: Μεγαλώνοντας με τα παιδιά μας: Σκέψεις και προβληματισμοί για τους γονείς

Το θέμα της επόμενης προγραμματισμένης ομιλίας στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου αφορά στις σκέψεις και τους προβληματισμούς των γονέων σχετικά με την ανατροφή των παιδιών.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 15 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ., μέσω της σελίδας της Ιεράς Μητρόπολης στο Facebook (δεν απαιτείται λογαριασμός στο Facebook για την παρακολούθηση της ομιλίας).

Ομιλητής θα είναι ο Αιδεσιμ. Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, Διδάκτωρ Θεολογίας και Φιλόλογος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Μεγαλώνοντας με τα παιδιά μας: Σκέψεις και προβληματισμοί για τους γονείς».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, η συνάντηση αυτή, καθώς και οι επόμενες συναντήσεις της Σχολής Γονέων, δεν θα πραγματοποιούνται διά ζώσης, αλλά θα μεταδίδονται διαδικτυακά από τη σελίδα της Ιεράς Μητρόπολης στο Facebook.

https://www.facebook.com/mitropoli.petras.herronisou/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων