28/05/2022 29/05/2022 Με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιο Ζερβό συναντήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, ο οποίος του παρέδωσε τη μελέτη που με δική του πρωτοβουλία συντάχθηκε αναφορικά με την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Νεαπόλεως «Περικλής Μελιδονιώτης», καθώς και συντηρήσεων που επιβάλλεται να γίνουν στον ίδιο...
28 Μαΐου, 2022 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2022 - 1:30

Συνδρομή της Ι.Μ. Πέτρας στην κατασκευή στεγάστρου στο στάδιο Νεάπολης

Διαδώστε:
Συνδρομή της Ι.Μ. Πέτρας στην κατασκευή στεγάστρου στο στάδιο Νεάπολης

Με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιο Ζερβό συναντήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, ο οποίος του παρέδωσε τη μελέτη που με δική του πρωτοβουλία συντάχθηκε αναφορικά με την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Νεαπόλεως «Περικλής Μελιδονιώτης», καθώς και συντηρήσεων που επιβάλλεται να γίνουν στον ίδιο χώρο.

Ο κ. Ζερβός ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο για την προσφορά, καθώς και για το άμεσο και έμπρακτο ενδιαφέρον του στα ζητήματα που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή της Μητροπόλεως και δήλωσε: «Η Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου αφουγκράζεται τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής και προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού να συμβάλλει στην υλοποίηση ενεργειών και δράσεων που λειτουργούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, ευχαρίστησε τους συντάκτες της μελέτης κ. Φρίγκα Αλεξάνδρα, Πολιτικό Μηχανικό και κ. Δατσέρη Ιωάννη, Αρχιτέκτονα, διαβεβαιώνοντας τον Δήμαρχο ότι μετά την έκδοση της οικοδομικής αδείας, το συγκεκριμένο έργο θα ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με δεσμεύση του Περιφερειάρχη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. Τίτος Ταμπακάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Διοίκησης κ. Κωνσταντίνος Καστελλιανάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ιωάννης Στεφανάκης, η κ. Ναταλία Παγκάλου (Δ/νση Προγραμματισμού – Μελετών Δήμου), καθώς και οι συντάκτες της Μελέτης.

Πηγή: www.fonien.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων