11/05/2021 11/05/2021 Την Κυριακή των Μυροφόρων, 16 Μαΐου 2021, η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου θα τιμήσει την επέτειο της Μάχης της Κουτάραντου, στην Κριτσά. Στις 7.00 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος, έπειτα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ακολούθως το μνημόσυνο για τους πεσόντες, στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγητρίας Κριτσάς. Στις 10.30 π.μ. θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση...
11 Μαΐου, 2021 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2021 - 20:56

Τιμητική εκδήλωση για την Μάχη της Κριτσάς από τη Μητρόπολη Πέτρας

Διαδώστε:
Τιμητική εκδήλωση για την Μάχη της Κριτσάς από τη Μητρόπολη Πέτρας

Την Κυριακή των Μυροφόρων, 16 Μαΐου 2021, η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου θα τιμήσει την επέτειο της Μάχης της Κουτάραντου, στην Κριτσά.

Στις 7.00 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος, έπειτα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ακολούθως το μνημόσυνο για τους πεσόντες, στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγητρίας Κριτσάς.

Στις 10.30 π.μ. θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων στο Ηρώο που έχει ανεγερθεί στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η Μάχη.

Των Ιερών Ακολουθιών θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος. Τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Εμμανουήλ Κλώντζας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Η τιμητική εκδήλωση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων