01/05/2021 01/05/2021 Την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου 2021, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας τελέσθηκε η Ακολουθία του Επιταφίου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτος, παρουσία πιστών και των τοπικών αρχών του Νομού Θεσπρωτίας. H περιφορά του Επιταφίου έγινε εντός του Ιερού Ναού σύμφωνα με την Εγκύκλιο της...
01 Μαΐου, 2021 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 15:30

Η Ακολουθία του Επιταφίου στην Ηγουμενίτσα

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Επιταφίου στην Ηγουμενίτσα

Την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου 2021, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας τελέσθηκε η Ακολουθία του Επιταφίου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτος, παρουσία πιστών και των τοπικών αρχών του Νομού Θεσπρωτίας.

H περιφορά του Επιταφίου έγινε εντός του Ιερού Ναού σύμφωνα με την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων