04/01/2020 04/01/2020 Εορτάστηκε και εφέτος, την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, η περιτομή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του μεγάλου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της πόλεως Φιλιατών, όπου τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Δοξολογία επί τη ενάρξει του Νέου Έτους...
04 Ιανουαρίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2020 - 12:31

Η ευχή του Μητροπολίτη Παραμυθίας στους στρατιώτες

Διαδώστε:
Η ευχή του Μητροπολίτη Παραμυθίας στους στρατιώτες

Εορτάστηκε και εφέτος, την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, η περιτομή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του μεγάλου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της πόλεως Φιλιατών, όπου τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Δοξολογία επί τη ενάρξει του Νέου Έτους χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου παρουσία του Δημάρχου Φιλιατών και της συνοδείας του, στρατιωτικών αρχών και πλήθους πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία αγάπη και ειρήνη σε όλον τον κόσμο.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος με την συνοδεία του μετέβη στο 628 Τάγμα Πεζικού Φιλιατών όπου στρατιώτες του έψαλλαν τα κάλαντα και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και στους στρατιώτες ευχήθηκε καλοί πολίτες και το 2020 να είναι στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων