08/02/2021 08/02/2021 Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ. Τίτου συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επιτρόπο πρωτοπρεσβύτερο π. Βελισσάριο Σάντα, κληρικών του Ιερού Ναού και με την παρουσία πιστών τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού,...
08 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2021 - 17:31

Νέο Διάκονο χειροτόνησε ο Μητροπολίτης Παραμυθίας

Διαδώστε:
Νέο Διάκονο χειροτόνησε ο Μητροπολίτης Παραμυθίας

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ. Τίτου συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επιτρόπο πρωτοπρεσβύτερο π. Βελισσάριο Σάντα, κληρικών του Ιερού Ναού και με την παρουσία πιστών τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως προβλέπει η νέα Κ.Υ.Α.

Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας του Όρθρου ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε υποδιάκονο τον Ευθύμιο Μπήτα του Κωνσταντίνου, καταγόμενο από την πόλη Παραμυθιάς και εν συνεχεία στη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε η χειροτονία του σε διάκονο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στον νεοχειροτονονηθέντα ιεροδιάκονο καλή διακονία, να είναι άξιος και η χάρις του Πολιούχου Αγίου Δονάτου να τον στηρίζει στο θεάρεστο έργο του και να του δίνει δύναμη και υγεία.

Ο νέος ιεροδιάκονος δέχθηκε ευχές των κληρικών, των συγγενών του και όλων όσων συμπροσευχήθηκαν στην προσωπική του Πεντηκοστή και στην ακολουθία της χειροτονίας του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων