18/02/2020 18/02/2020 Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, (Ασώτου) στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Πούντας, τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ. Τίτου. Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας του Όρθρου ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε εις υποδιάκονον τον κύριον Σταύρον Σοκόλην υιό του ιερέως π.Θεοφάνους, νέον ευσεβή και διακρινόμενον επί χρηστοηθεία, καταγόμενο εκ του χωρίου...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 13:05

Νέο διάκονο χειροτόνησε ο Μητροπολίτης Παραμυθίας

Διαδώστε:
Νέο διάκονο χειροτόνησε ο Μητροπολίτης Παραμυθίας

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, (Ασώτου) στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Πούντας, τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ. Τίτου.

Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας του Όρθρου ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε εις υποδιάκονον τον κύριον Σταύρον Σοκόλην υιό του ιερέως π.Θεοφάνους, νέον ευσεβή και διακρινόμενον επί χρηστοηθεία, καταγόμενο εκ του χωρίου Αχλαδιάς Φιλιατών και εν συνεχεία εις την Θείαν Λειτουργίαν τον χειροτόνησε εις διάκονον.

Πριν το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στον νεοχειροτονονηθέντα ιεροδιάκονο καλή διακονία, να είναι άξιος και η χάρις της Αγίας μεγαλομάρτυρος Παρασκευής να τον στηρίζει στο θεάρεστο έργο του και να του δίνει δύναμη και υγεία.

Ο νέος ιεροδιάκονος δέχθηκε ευχές των κληρικών, των συγγενών του και όλων όσων συμπροσευχήθηκαν στην χαρά του και στην ακολουθία της χειροτονίας του και προσέφερε κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων