07/04/2021 07/04/2021 Την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως, Γ΄ των Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ. Τίτου. Μετά τον Όρθρο έγινε η περιφορά του τιμίου Σταυρού από τους ιερείς εντός του Ιερού Ναού προς προσκύνηση και...
07 Απριλίου, 2021 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2021 - 21:33

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Παραμυθίας

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Παραμυθίας

Την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως, Γ΄ των Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ. Τίτου.

Μετά τον Όρθρο έγινε η περιφορά του τιμίου Σταυρού από τους ιερείς εντός του Ιερού Ναού προς προσκύνηση και προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου έγινε η τελετή της προσκυνήσεως του τιμίου Σταυρού όπου και διεμοίρασε άνθη εις τους πιστούς.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου π. Λάμπρου Μούτσιου, υπηρετούντος εις τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κεραμίτσας.

Ο Σεβασμιώτατος από του ιερού βήματος ευχήθηκε στους πιστούς χρόνια πολλά και καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στον νεοχειροτονηθέντα Ιερέα να είναι άξιος στην ιεροσύνη του και καλή διακονία στο Άγιο Θυσιαστήριο του Χριστού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων