18/08/2019 18/08/2019 Με την συμμετοχή πλήθους πιστών τελέσθηκε το Σάββατο 17-8-2019 στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους – Αγίου Αρσενίου και συγκεκριμενα στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου (παραπλεύρως της Ιεράς Μονής) ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αρσενίου του εν Πάρω χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών...
18 Αυγούστου, 2019 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 9:49

Αρχιερατικός Εσπερινός για τον Άγιο Αρσένιο στην Πάρο

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός για τον Άγιο Αρσένιο στην Πάρο

Με την συμμετοχή πλήθους πιστών τελέσθηκε το Σάββατο 17-8-2019 στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους – Αγίου Αρσενίου και συγκεκριμενα στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου (παραπλεύρως της Ιεράς Μονής) ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αρσενίου του εν Πάρω χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μάνης κ. Χρυσοστόμου και του οικείου Ποιμενάρχου κ. Καλλινίκου.

Προ του θείου κηρύγματος ο Σεβ. Μητροπολίτης Παροναξίας προσφώνησε καταλλήλως τους προσκεκλημένους Αγίους Αρχιερείς.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό συμμετείχαν οι αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού καθώς και προσκυνητές από τη Νάξο και την Αντίπαρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων