28/09/2022 28/09/2022 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022 η εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Πάρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή με τίτλο «Να θυμάσαι, μην ξεχνάς…». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου, του βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππου Φόρτωμα,...
28 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 16:07

Εκδήλωση για την Μικρασιατική Καταστροφή από το ΓΕ.Λ. Πάρου

Διαδώστε:
Εκδήλωση για την Μικρασιατική Καταστροφή από το ΓΕ.Λ. Πάρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022 η εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Πάρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή με τίτλο «Να θυμάσαι, μην ξεχνάς…».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου, του βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππου Φόρτωμα, του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου, του Επάρχου Πάρου-Αντιπάρου κ. Κώστα Μπιζά και πλήθους κόσμου.

Επίσημες προσκεκλημένες στην εκδήλωση από την Φιλόλογο και Διευθύντρια του Λυκείου και διοργανώτρια της εκδήλωσης κ. Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου και τον Σύλλογο Διδασκόντων ήταν η ηθοποιός και συγγραφέας κ. Μιμή Ντενίση και η Πρόεδρος του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού κ. Έφη Μαυροπούλου, οι οποίες και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ιστορικές αφηγήσεις από την Καταστροφή της Μικράς Ασίας, παραδοσιακά τραγούδια και χορούς της περιοχής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων